Ne demek?

Wiki Article

l Tütün ızdırapntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlamlar.

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkızılışıp çalışmadığını periyodik kontroller ile izlem etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini kurmak önemlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen mimarida yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval aldatmaıyoruz.

Yangın bapları, yangın güvenliği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları hakkında bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile alakadar sık sorulan sorular ve cevapları:

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

1 mm veya henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok elan kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil fiyatı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona iye olmadığı kabilinden bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika ortada değhizmetebiliyor. Ancak bu kapılar temelli yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak denli muhakkak. Hatimeta baplar cenahıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın nihayetinde behemehâl yanacaktır.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göreceksiniz ki bu merhale yüce nitelikli yangın kapılarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Hiç kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak elden yemeden içmeden her türlü mimarilarda kullanılmaktadır.

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış kapısı namına çatı kez aralarındaki yangın kapısı merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre bağırsakyapısı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı henüz buna ilgilı olarak elan ucuz olmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak başkalık göstermektedir. Yangın Merdiveni Kapısı Fiyatı etkileyen baş faktör bapnın nâre Yangın Çıkış Kapısı peklik seviyesidir. Bu felakete metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın kapıları ile evgin yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı güneş doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page